Quantcast

Előnyökre kíváncsi?

Gyorsan hozzájuthat

Online megrendelés esetén akár 1 napon belüli szerződéskötés és máris olcsóbban telefonálhat

Mindig rendelkezésre áll

Intelligens tartalékrendszereink segítségével Ön mindig elérhető marad, akár több telephelyen is

Egyszerűen bővíthető

Nálunk nincs telepítési idő, igény esetén akár órákon belül bővítheti meglévő VOIP telefon kapacitásait

Kevesebb beruházás

Olcsóbban juthat hozzá egy megbízható, nagy tudású telekommunikációs platformhoz

Alacsonyabb hívásköltségek

IP telefon használatával a hagyományos telefonszolgáltatásnál egy nagyságrenddel olcsóbban telefonálhat

Nemzetközi behívószám

Mi az a nemzetközi hívószám?

A nemzetközi hívószámok (DID) használata a világ számos pontján elterjedt gyakorlat az olyan cégek körében, melyek a székhelyüktől eltérő országban, vagy országokban is végeznek szolgáltatást.

Az Ön cége kérhet a világ számos országából és az adott ország bármely körzetéből virtuális telefonszámot. Ügyfelei az adott régióból azt a számot hívják, a telefon mégis az Ön irodájában csörög.

Mi az előnye a nemzetközi hívószámnak?

Ha cége külföldre szállít, vagy külföldön végez szolgáltatást, az ottani ügyfeleknek sokszor gondot okoz az Ön cégét felhívni a drága külföldi tarifák miatt. Ha van egy hívószáma az adott régióban, akkor az ottani ügyfelek könnyedén, helyi tarifával hívhatják Önt, mintha csak a szomszédba telefonálnának.

A szolgáltatás által megsokszorozhatja ügyfelei számát, illetve megspórolhatja egy esetleges külföldi ügyfélszolgálati iroda fenntartását.

Ha cége munkatársa egy másik országban tartózkodik, vegyen az adott országban egy hívószámot és a munkatárs azt hívva, helyi tarifát fizetve tudja elérni a székhelyen lévő kollégákat a drága külföldi tarifák helyett. Ha VoIP telefon szolgáltatásunkat használja, a hívás természetesen ingyenes a két telefon között.

Mely országokban érhető el a szolgáltatás?

A nemzetközi hívószámok elérhetőségéről weboldalunk „Árak” menüpontja alatt talál naprakész tájékoztatást.

Mennyibe kerül a nemzetközi hívószám?

A külföldi telefonszámok használatáért egyszeri aktiválási díjat, utána pedig havidíjat szükséges fizetni. A hívószámok ára országonként változó, átlagosan 6 euró/hónap körül mozog. Pontos árakról és a szolgáltatás által elérhető területekről kérjük az „Árak” menüpont alatt tájékozódjon!

Kiemelt ajánlataink

IP PBX, IP alközpont bérlet

Bérelhető IP Alközpont

IP PBX szolgáltatásunk segítségével az Ön cégének nem kell többé kihasználatlan eszközökre, felesleges értékekre költenie

Bővebben
Call center alkalmazás

Call Center Alkalmazás

Kimenő és bejövő kampányok kezeléséhez nyújtunk átfogó, teljeskörű szolgáltatást a vonalaktól az adminisztrációs rendszerig

Bővebben
Elektronikus fax

Elektronikus Fax

Ha elege van a papírhegyekből, vagy csak kényelmesebben akarja kezelni faxüzeneteit, válassza Elektronikus Fax szolgáltatásunkat

Bővebben