Quantcast

Előnyökre kíváncsi?

Gyorsan hozzájuthat

Online megrendelés esetén akár 1 napon belüli szerződéskötés és máris olcsóbban telefonálhat

Mindig rendelkezésre áll

Intelligens tartalékrendszereink segítségével Ön mindig elérhető marad, akár több telephelyen is

Egyszerűen bővíthető

Nálunk nincs telepítési idő, igény esetén akár órákon belül bővítheti meglévő VOIP telefon kapacitásait

Kevesebb beruházás

Olcsóbban juthat hozzá egy megbízható, nagy tudású telekommunikációs platformhoz

Alacsonyabb hívásköltségek

IP telefon használatával a hagyományos telefonszolgáltatásnál egy nagyságrenddel olcsóbban telefonálhat

Elektronikus fax

Szakemberek mélyreható tapasztalatai szerint a VoIP technológia nem a legtökéletesebb a faxoláshoz. Ez azért van, mert előfordulnak bizonyos műszaki összeférhetetlenségek, szerencsére azonban vannak olyan megoldások, amivel előre lépve, nem kell elvesztenünk ezt a kommunikációs formát sem, sőt a faxolás az e-mail kényelmével történik.

A T-38 protokollal kompatibilis újabb fax-eszközök már igazodnak a VoIP technológiához, de még ez sem az igazi megoldás, mert ezek a készülékek ésszerűtlenül drágák.  A csekély kereslet miatt nem is gyártanak ilyen eszközöket nagy szériában, mint például a régi faxokat. Ez nyilván abból adódik, hogy a kép, irat, stb. továbbításnak olyan sokkal fejlettebb és kényelmesebb formája alakult ki, mint az e-mail.

Hogy ügyfeleinknek mégse kelljen lemondani a fax elérhetőségről, számukra az elektronikus fax szolgáltatást ajánljuk. Ennek lényege, hogy VoIP telefonszámot regisztrálva, vagy számhordozással átregisztrálva az ide érkező faxokat e-mail-ben kapja meg, amit tetszés szerint bármikor kinyomtathat. Nincs többé kifogyott, beszakadt, vagy begyűrt papír, valamint nem porosodik, nem foglal helyet és nem fogyaszt áramot a faxkészülék sem.

Amennyiben faxot szeretne küldeni, az elektronikus fax egy külön felhasználói felületen érhető el, amely egy e-mailes postafiókhoz hasonlít. Maga a küldés-fogadás is egy e-mail rendszernek megfelelően működik. A beérkező üzenetekről, illetve a küldés sikerességéről a rendszer e-mailben küld értesítést.

A szolgáltatás telefonszámonként egy virtuális modemmel vehető igénybe . Egy darab virtuális modem használatakor egyszerre csak egy folyamat működik, tehát egy küldés vagy egy fogadás. Több virtuális modem alkalmazására is lehetőség van, ilyenkor egyszerre több folyamat is működhet, az egyiken tud fogadni, a másikon pedig például mindeközben küldeni.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben egy telefonszámon Elektronikus Fax szolgáltatást vesz igénybe, azon a számon hívásokat nem tud kezdeményezni illetve fogadni.

Mindezek mellett természetesen lehetőséget nyújtunk meglévő fax-készüléke használatára is, ATA (analóg telefon adapter) alkalmazásával. Amennyiben ezt a módot választja, nem kell megválnia jól bevált fax-készülékétől, nem kell megtanulnia újabb eszközök kezelését.

Kiemelt ajánlataink

IP PBX, IP alközpont bérlet

Bérelhető IP Alközpont

IP PBX szolgáltatásunk segítségével az Ön cégének nem kell többé kihasználatlan eszközökre, felesleges értékekre költenie

Bővebben
Call center alkalmazás

Call Center Alkalmazás

Kimenő és bejövő kampányok kezeléséhez nyújtunk átfogó, teljeskörű szolgáltatást a vonalaktól az adminisztrációs rendszerig

Bővebben
Elektronikus fax

Elektronikus Fax

Ha elege van a papírhegyekből, vagy csak kényelmesebben akarja kezelni faxüzeneteit, válassza Elektronikus Fax szolgáltatásunkat

Bővebben