Quantcast

Előnyökre kíváncsi?

Gyorsan hozzájuthat

Online megrendelés esetén akár 1 napon belüli szerződéskötés és máris olcsóbban telefonálhat

Mindig rendelkezésre áll

Intelligens tartalékrendszereink segítségével Ön mindig elérhető marad, akár több telephelyen is

Egyszerűen bővíthető

Nálunk nincs telepítési idő, igény esetén akár órákon belül bővítheti meglévő VOIP telefon kapacitásait

Kevesebb beruházás

Olcsóbban juthat hozzá egy megbízható, nagy tudású telekommunikációs platformhoz

Alacsonyabb hívásköltségek

IP telefon használatával a hagyományos telefonszolgáltatásnál egy nagyságrenddel olcsóbban telefonálhat

Online híváslista

Az Online híváslista szolgáltatás segítségével megtekintheti az indított és fogadott telefonhívások részletezését, a lebonyolított hívásokat és az Ön egyenlegét.

Az Online híváslista alapszolgáltatás, azt minden időben díjmentesen biztosítjuk.

A híváslistában megjelent adatok tájékoztató jellegűek, azaz nem minősülnek hivatalos számlának, illetve hívásrészletezésnek.

Online híváslista letöltése

A hívások adatainak megtekintésén kívül a szolgáltatás segítségével le lehet tölteni a hívások tetszőleges időintervallumra szűkített elektronikus részletezését Excel fájlformátumban a rendszerből.

A szolgáltatás díja

A szolgáltatás ingyenes.

Hívásrészletezésekkel kapcsolatos információk

Felhívjuk figyelmét, hogy a 253/2001. kormányrendelet 4. és 5. §-a alapján a számlázáshoz kapcsolódó részletes hívásadatok és az Online híváslista és annak letöltése során a szolgáltatások igénybe vételével megjelenített adatok köre az alábbiak szerint változnak:

  • Minden előfizető, aki a szolgáltatással rendelkezik, nem teljes hívásrészletezést (Elektronikus hívásrészletezés és letöltés is) kap, ami azt jelenti, hogy nem tartalmazza a hívott fél telefonszámának összes számjegyét, vagyis a hívott számok utolsó két számjegye nem azonosítható módon van feltüntetve (pl.: 062012345**).
  • A részletezési szolgáltatások megrendelésekor az előfizetőt tájékoztatjuk a törvényekben (adatkezelési rendeletben) előírtakról. Amennyiben a tájékoztatást tudomásul veszi, és kéri a teljes részletezést, akkor az előfizető részére olyan hívásrészletezést nyújtunk, melyen a hívott számok összes számjegye szerepel.

Adatkezelési rendelet

Előfizető a Részletes számla/Eseti részletes számla szolgáltatás igénybevétele során kézhez kapott hívásrészletezéssel a távbeszélő-szolgáltatást igénybe vevő egyéb természetes személy (magánszemély) felhasználók személyes adatainak birtokába juthat, amire a hatályos jogszabályok szerint csak akkor jogosult, ha ahhoz a felhasználók – azaz Előfizető telefonját használó személyek – tájékoztatásukat követően hozzájárultak. Ezen hozzájárulás meglétét vagy tartalmát Szolgáltató nem köteles vizsgálni, a hozzájárulásért kizárólag Előfizető tartozik felelősséggel.

Kivétel a „nem azonosítható hívószámok”, melyek nem szerepelnek a részletezéseken.

A „nem azonosítható hívószámok”-at a Nemzeti Hírközlési Hatóság határozza meg és teszi közzé weboldalán: http://webold.nhh.hu/aga/nemazon/setLanguageAction.do?lang=hu.

„Nem azonosítható hívószámok” azok a számok lehetnek, melyeken: többnyire névtelen hívók részére nyújtanak olyan szolgáltatást, amelyből a hívó félre vonatkozó különleges adatra lehet következtetni, ilyenek különösen az egyházi segélyvonalak, a kóros szenvedélyekkel kapcsolatos segélyvonalak, a névtelen tanúvonalak.

Kiemelt ajánlataink

IP PBX, IP alközpont bérlet

Bérelhető IP Alközpont

IP PBX szolgáltatásunk segítségével az Ön cégének nem kell többé kihasználatlan eszközökre, felesleges értékekre költenie

Bővebben
Call center alkalmazás

Call Center Alkalmazás

Kimenő és bejövő kampányok kezeléséhez nyújtunk átfogó, teljeskörű szolgáltatást a vonalaktól az adminisztrációs rendszerig

Bővebben
Elektronikus fax

Elektronikus Fax

Ha elege van a papírhegyekből, vagy csak kényelmesebben akarja kezelni faxüzeneteit, válassza Elektronikus Fax szolgáltatásunkat

Bővebben