Mi az a nemzetközi hívószám?

A nemzetközi hívószámok (DID) használata a világ számos pontján elterjedt gyakorlat az olyan cégek körében, melyek a székhelyüktől eltérő országban, vagy országokban is végeznek szolgáltatást.

Az Ön cége kérhet a világ számos országából és az adott ország bármely körzetéből virtuális telefonszámot. Ügyfelei az adott régióból azt a számot hívják, a telefon mégis az Ön irodájában csörög.

Mi az előnye a nemzetközi hívószámnak?

Ha cége külföldre szállít, vagy külföldön végez szolgáltatást, az ottani ügyfeleknek sokszor gondot okoz az Ön cégét felhívni a drága külföldi tarifák miatt. Ha van egy hívószáma az adott régióban, akkor az ottani ügyfelek könnyedén, helyi tarifával hívhatják Önt, mintha csak a szomszédba telefonálnának.

A szolgáltatás által megsokszorozhatja ügyfelei számát, illetve megspórolhatja egy esetleges külföldi ügyfélszolgálati iroda fenntartását.

Ha cége munkatársa egy másik országban tartózkodik, vegyen az adott országban egy hívószámot és a munkatárs azt hívva, helyi tarifát fizetve tudja elérni a székhelyen lévő kollégákat a drága külföldi tarifák helyett. Ha VoIP telefon szolgáltatásunkat használja, a hívás természetesen ingyenes a két telefon között.

Mely országokban érhető el a szolgáltatás?

A nemzetközi hívószámok elérhetőségéről weboldalunk “Árak” menüpontja alatt talál naprakész tájékoztatást.

Mennyibe kerül a nemzetközi hívószám?

A külföldi telefonszámok használatáért egyszeri aktiválási díjat, utána pedig havidíjat szükséges fizetni. A hívószámok ára országonként változó, átlagosan 8-10 euró/hónap körül mozog. Pontos árakról és a szolgáltatás által elérhető területekről kérjük az “Árak” menüpont alatt tájékozódjon!