Quantcast

Előnyökre kíváncsi?

Gyorsan hozzájuthat

Online megrendelés esetén akár 1 napon belüli szerződéskötés és máris olcsóbban telefonálhat

Mindig rendelkezésre áll

Intelligens tartalékrendszereink segítségével Ön mindig elérhető marad, akár több telephelyen is

Egyszerűen bővíthető

Nálunk nincs telepítési idő, igény esetén akár órákon belül bővítheti meglévő VOIP telefon kapacitásait

Kevesebb beruházás

Olcsóbban juthat hozzá egy megbízható, nagy tudású telekommunikációs platformhoz

Alacsonyabb hívásköltségek

IP telefon használatával a hagyományos telefonszolgáltatásnál egy nagyságrenddel olcsóbban telefonálhat

Mobil VOIP

A mobilszolgáltatások fejlődésének köszönhetően IP telefon megoldásaink igénybe vehetőek már okostelefonon is. Ehhez egy Android, vagy IOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonra és szélessávú internethozzáférésre van csupán szükség.

A mobilnet természetéből és a rádiófrekvenciás jeltovábbítás jellegéből fakadóan annak elérhetősége, teljesítménye akár pár méteren belül is jelentősen változhat. Internetszolgáltatója lefedettségéről, az internetkapcsolat teljesítményéről, illetve az elérhető díjcsomagokról kérjük érdeklődjön mobilszolgáltatójánál!

Mobil VOIP megoldásunkat jelenleg stabil 3G, vagy 4G (LTE) hozzáférés megléte nélkül semmiképpen nem ajánljuk elsődleges megoldásként!

Törvényes, szabályos lehetőséget biztosítunk mobiltelefonján 21-es nomadikus szám használatával Magyarország területén belül kedvező árú, gyakorlatilag a vonalas telefon díjaival megegyező, mégis mobil hozzáférés igénybe vételére.

A mobil VOIP megoldás LTE hálózat használata esetén tapasztalataink szerint teljes értékű, problémamentes hangszolgáltatások nyújtására alkalmas. A valós életben is bizonyított módon, egy 30 fős call center másodlagos kapcsolataként az internet vonal hibájának idejére probléma mentesen átvette a hangforgalom bonyolítását.

A megoldás alkalmas a vonalas internet kapcsolat (DSL, kábelnet) kiváltására is, azonban a mobilnet megbízhatósági mutatói miatt csak átmeneti, backup vonal biztosítására ajánljuk. Ebben az esetben a használathoz hálózati eszközökre és egy 4G stickre van szükség. A hálózatra ilyen módon csatlakoztathatóak az asztali VOIP készülékek, valamint számítógépek,  a hálózat pedig tovább használható a megszokott módon.

Kiemelt ajánlataink

IP PBX, IP alközpont bérlet

Bérelhető IP Alközpont

IP PBX szolgáltatásunk segítségével az Ön cégének nem kell többé kihasználatlan eszközökre, felesleges értékekre költenie

Bővebben
Call center alkalmazás

Call Center Alkalmazás

Kimenő és bejövő kampányok kezeléséhez nyújtunk átfogó, teljeskörű szolgáltatást a vonalaktól az adminisztrációs rendszerig

Bővebben
Elektronikus fax

Elektronikus Fax

Ha elege van a papírhegyekből, vagy csak kényelmesebben akarja kezelni faxüzeneteit, válassza Elektronikus Fax szolgáltatásunkat

Bővebben