Mire jó a hangposta szolgáltatás?

Ön mindig elérhető vezetékes telefonon akkor is, ha éppen nincs telefonja közelében. A hangposta szolgáltatás gondoskodik róla, hogy üzenetei biztosan eljussanak Önhöz!

Hangposta szolgáltatásunk üzenetrögzítőként működik, mely tárolja, és elérhetővé teszi a szolgáltatás előfizetője számára azokat az üzeneteket, amelyek akkor érkeznek, ha nem veszi fel a telefont, vagy éppen mikor mással beszél.

A hangposta szolgáltatás szóbeli üzenetrögzítést végez olyan esetekben, amikor Ön nem tudja felvenni a telefont, elérhetetlen, vagy foglalt a vonala. Ezekben az esetekben az üzenetek a hangpostafiókba továbbítódnak, ahol a hívó fél szóban elmondott üzenetet hagyhat.

Az üzeneteket a postafiók tulajdonosa később a hálózaton belülről díjmentesen meghallgathatja, csak fel kell hívnia saját telefonjáról a hangposta-rendszert és meg kell adnia titkos jelszavát.

Nemcsak saját telefonjáról, hanem bármely más hálózatból is elérheti a hangposta rendszert, pl. mobilról, más vezetékes telefonhálózatból, vagy akár külföldről is. Ekkor a titkos jelszó beadását megelőzően a saját kapcsolási számát is be kell billentyűzni.

A hangposta maximum 100 db 2 perces üzenetet tud tárolni. A meghallgatott üzeneteket a rendszer ezek után is tárolja.

Amennyiben Ön a Hangposta Email Értesítés szolgáltatást is igénybe veszi, úgy a vezetékes hangpostájába érkezett üzeneteiről email címére is küldünk értesítést.

A hangposta szolgáltatás igénybevételének műszaki korlátai lehetnek. A szolgáltatás használatához tone üzemmódú készülék szükséges.

Hangposta Email Értesítés

Tartsa állandó megfigyelés alatt hangpostáját! Szolgáltatásunk keretében az Ön email címére minden alkalommal értesítés érkezik, ha hangpostája üzenetet vagy üzenet nélküli hívást rögzített. Amennyiben a hívó telefonszáma megjeleníthető, még az is kiderülhet, ki hagyta az üzenetet, vagy éppen ki az, aki nem akart, vagy mert üzenetet hagyni.

A Hangposta Email Értesítés szolgáltatás díjmentes. A szolgáltatást valamennyi hangpostával rendelkező előfizetőnk megrendelheti. Amennyiben meglévő hangposta szolgáltatással rendelkezik és ezután fizet elő ezekre a szolgáltatásokra, kérjük, jelezze, hogy a Hangposta Email Értesítést is igénybe kívánja venni. A szolgáltatások igénybevételének műszaki korlátai lehetnek, erről és a szolgáltatás részleteiről kollégáink részletes tájékoztatást nyújtanak.